Laxermedel mot håravfall

Den mest osannolika historien jag någonsin hört berättades för mig i dag. Jag träffar många människor som berättar hur de behandlar sig själv mot sitt håravfall – olika kurer och piller – den ena mer märklig än den andra. Men som sagt, i dag hörde jag om den mest osannolika.
Personen – en kvinna kring 40 – ville berätta om en huskur hon ofta använde. Honung, yougurt, lök och lite olja – och Castor Oil från USA. Detta var det hela och det skall smörjas i hårbotten och efter några timmar kan det tvättas bort.
Denna kur hade hennes familj använt sedan länge, men vad de inte visste var varför Castor olja var med i kuren.
MEN – Castor olja är ett laxer preparat! Garanterat ger det ingen effekt på hårtillväxten – däremot blir det säkert fart på andra saker i systemet. Kan lova att personen blev förvånad när jag berättade.

Det här inlägget postades i Håravfall. Bokmärk permalänken.